Paul praat mee

Fiscaal advies

Uw fiscale positie optimaliseren. Doeltreffend en toegankelijk. Dat is ons streven. Van DGA en vermogend privépersoon tot internationaal georiënteerde onderneming.

Praktische oplossingen

Als wij met u een sterke vertrouwensband kan opbouwen, kan Taxwise uw onderneming verder helpen. Van start tot opvolging en met praktische oplossingen op maat. We brengen de knelpunten in kaart en denken creatief na over alle mogelijkheden. U krijgt zo snel en helder inzicht in hoe u de onderbelichte aspecten in uw bedrijfsvoering kunt aanpakken en nóg meer uit uw onderneming kunt halen. Uiteraard zoeken we alle aanverwante juridische vragen die uw privésituatie aangaan even goed voor u uit. Kortom, op een doeltreffende en toegankelijke manier uw fiscale positie optimaliseren. Dat is ons streven. Van DGA en vermogend privépersoon tot internationaal georiënteerde onderneming.

Weten wat er speelt

Voor de troepen uitlopen en altijd up-to-date zijn. Dat is onze taak. We volgen dus alle juridische ontwikkelingen, uitspraken en wetswijzigingen op de voet. Het maakt ons niet alleen tot opiniemakers voor landelijke media, maar kunnen u – nog veel belangrijker – hierdoor nóg beter adviseren.

Breed inzetbaar

Vanuit onze brede expertise kunnen we de meest uiteenlopende fiscale of ondernemersvragen beantwoorden. Of het nu gaat om loon- en vennootschapsbelasting of omzet- en overdrachtsbelasting. Elke uitdaging pakt Taxwise voor u aan. We voeren onder andere due diligence onderzoeken uit die voorafgaan aan een acquisitie of fusie. Maar, we staan u ook graag fiscaal en juridisch bij met advies voor een overname of structurering van vastgoed.

Samenwerken

Waar het een meerwaarde geeft, werken we samen met andere dienstverleners. Als allround adviseurs ondersteunen we uw accountant bijvoorbeeld bij de verwerking van de fiscale positie in de jaarrekening. Of helpen uw advocaat bij een overname en reorganisatie.

Internationaal

Kijkt u als ondernemer graag over de landsgrenzen heen, dan kijken we graag met u mee. Taxwise heeft namelijk veel ervaring in het opzetten van internationale structuren. Bijvoorbeeld op het gebied van Intellectueel Eigendom of financiering. Onze belastingadviseurs sluiten regelmatig Advance Tax Rulings (ATR) en Advance Pricing Agreements (APA) af met de Nederlandse belastingdienst. Bij emigratie zorgen we ook dat u financieel in veilige haven wordt gebracht.

“Meer uit onze onderneming kunnen halen, was dé eyeopener.”

Contact

Wilt u weten hoe u uw belastingpositie kunt optimaliseren?
Wat uw vraag ook is, u kunt Taxwise altijd bellen of mailen voor een afspraak.

+31 (0)20 – 240 24 54

b

+31(0)35 – 628 01 71

Banstraat 34 1071 KA Amsterdam

i

BTW NL8541.19.012B01

KvK 60919922

Contact opnemen